Verschillende verenigingen en organisaties ondersteunen het economische gebeuren in Oost-BelgiŽ en helpen bij de promotie van ondernemingen en economische initiatieven, evenals bij de vestiging van nieuwe investeerders.

Het team van Go East helpt u graag bij de keuze en zorgt voor contacten met competente partners in Oost-BelgiŽ.


 
  Industrie- en Handelskamer Eupen-Malmedy-St. Vith
Sedert 1804 is de IHK Eupen-Malmedy-St. Vith de enige Duitstalige lokale kamer in BelgiŽ en het is de enige kamer in het gebied van de Duitstalige gemeenschap van BelgiŽ. De opdrachten van de industrie- en handelskamer zijn voornamelijk lokaal en (eu)regionaal gericht.
     
 
  AVED - Arbeitgeberverband in der Deutschsprachigen Gemeinschaft Belgiens (Werkgeversverbond)
Het werkgeversverbond Eupen-St. Vith werd opgericht in 1920 en beschouwt zichzelf als belangenbehartiger van de werkgevers en als dienstenleveringscentrum tussen werkgevers en ondernemingen.
     
 
  THG Group
Ondernemingen competent begeleiden - Als belasting- en ondernemingsadviseur is de THG de ideale partner om ondernemingen niet enkel bij de oprichting terzijde te staan, maar om ze ook succesgericht te begeleiden.
     
 
  WFG Oost-BelgiŽ
De WFG is de regionale WirtschaftsfŲrderungsgesellschaft (maatschappij ter bevordering van de economie) van Oost-BelgiŽ. Als centraal contactpunt en dienstenleverancier ondersteunt de  WFG mensen en ondernemingen bij alle vragen betreffende de economische ruimte van Oost-BelgiŽ.
     
 
  SPI+ - maatschappij ter bevordering van de economie van de provincie Luik
Als provinciale maatschappij ter bevordering van de economie ziet de  SPI+ zichzelf als partner voor de promotie van ondernemingen op provinciaal niveau.
     
 
  OBI - Ostbelgieninvest
Ostbelgieninvest is een ontwikkelings- en participatiemaatschappij en stelt aan middenstandsondernemingen in Oost-BelgiŽ en de Euregio Maas-Rijn, risicokapitaal en management-knowhow ter beschikking.
     
 
  Middenstandsverenigingen
Verschillende middenstandsverenigingen staan de zakenlui in Oost-BelgiŽ als lokale contactadressen ter zijde.